На Кореччині посилять контроль за дотриманням карантинних заходів

20 Серпня 2020, 16:59
2869

Епідемічна ситуація з СОУЮ-19 за останній тиждень в Корецькому районі викликає занепокоєння. На зростання захворюваності вплинуло недотримання населенням вимог адаптивного карантину (масковий режим, соціальне дистанціювання, тощо), збільшення міграційних процесів, а також збільшення кількості обстежень.

На засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Корецького району, яке відбулося 20 серпня,  вирішили забезпечити участь представників міської та сільських рад у сумісних рейдових групах територіальних підрозділів Корецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, Корецького відділення поліції, щодо контролю за дотриманням маскового режиму, витримування соціальної дистанції, виконання заходів дезінфекції підприємствами, які надають послуги з забезпечення діяльності громадського транспорту, мережами супермаркетів, магазинів, підприємствами громадського харчування, розважальними закладами, керівництвом організацій, тощо.


 

Також посилять контроль за виконанням керівниками підпорядкованих підприємств, організацій та установ Рекомендацій з проведення додаткових протиепідемічних заходів на комунальних підприємствах, організаціях та установах району.

У Корці заборонять неконтрольовану (стихійну) торгівлю на прилеглій до агропродовольчого ринку території на вулиці Київській. Посилять контроль за дотриманням правил карантину і на торгових рядах Великомежиріцької сільської ради.

Відділ культури РДА, голови міських та сільських рад повторно звертатимуться до керівників релігійних конфесій щодо необхідності дотримання санітарно-епідеміологічних заходів, передбачених рішеннями Кабінету Міністрів України, в частині проведення релігійних зібрань

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024