Шачан та гостей краю закликають долучитися до благодійної акції, аби врятувати життя новонародженому онкохворому малюку

22 Серпня 2020, 10:25
Шачан та гостей краю закликають добулитися до благодійної акції, аби врятувати життя новонародженому онкохворому малюку 901
Шачан та гостей краю закликають добулитися до благодійної акції, аби врятувати життя новонародженому онкохворому малюку

 Шачани на березі Світязя організовують благодійну акцію «Фото заради життя», мета якої зібрати кошти на порятунок онкохворого хлопчика.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала шачанка Катерина Баришева.

Акція відбудеться у неділю 23 серпня на центральному пляжі Світязя.

Вони також зазначають, що неподалік готелю «Лемарк» і бару «Альф» з 15.00 до 20.00 буде діяти дві фотозони.Тобто будь хто отримає професійні фото з красивої локації за благодійний вчинок, – за шанс для малючка, колись теж прийти на пляж Світязя....

Організатори: агенція «Kit Ket», Марія Ханзерук.

До благодійної акції долучилися відомі в Шацьку фотографи Ігор Цвид, Олександр Вихор та Мар'яна Дужич. А також будуть задіяні аніматори святкового агенства «Milky Way» та інші небайдужі.

«Фотографуйся та роби добру справу. Всі зібрані кошти будуть передані на лікування маленького онкохворого шачанина», – кажуть організатори.

Нагадаємо, новонародженій дитині з Шацька, в якої виявили важку хворобу, збирають кошти на лікування. Хлопчик в родини Михайлових народився на 30-у тижні вагітності через кесарів розтин, його вага 1,7 кг. В немовляти виявили онкозахворювання і вже прооперували.

Молодій сім'ї зараз, як ніколи, потрібна матеріальна і моральна підтримка.

Кошти можна перерахувати на номер картки ПриватБанку:

5168 7554 4130 1906 (Альона Михайлова).

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024