Корецьким енергетикам подякували за оперативну роботу

26 Серпня 2020, 19:27
Корецьким енергетикам подякували за оперативну роботу 1586
Корецьким енергетикам подякували за оперативну роботу

За оперативне відновлення електропостачання у населених пунктах району внаслідок негоди спільною грамотою Корецької РДА та Корецької райради голова райдержадміністрації Олександр Зайчук 26 серпня нагородив начальника Корецького РЕМу Віктора Тригубця та увесь колектив Корецького району електричних мереж.  Подяку за роботу колективу висловила і голова Великомежиріцької сільської ради Оксана Слободенюк.


 

Про це повідомляється на сторінці «Рівнеобленерго» у «Фейсбуці».

Під час зустрічі Олександр Зайчук подякував керівництву і працівникам ПрАТ «Рівнеобленерго» за сумлінну працю, зусилля та віддачу персоналу під час усунення наслідків негоди у районі.

«Чимало людей не усвідомлюють наскільки складною є праця енергетиків. Думають, відновити електропостачання це дуже просто і швидко. Коли я спостерігав як працівники Корецького РЕМу, особисто Віктор Володимирович Тригубець практично без перерв на їжу, відпочинок протягом трьох діб долали наслідки стихії, ліквідовували обриви мереж, відновлювали роботу електрообладнання, я переконався наскільки ця робота є нелегкою, небезпечною і кропіткою. Величезна подяка вам за ваші зусилля!», – сказав Олександр Зайчук.

Голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький подякував голові Корецької РДА за високу оцінку праці, за особистий візит до «Рівнеобленерго». Сергій Миколайович запевнив, що і в подальшому працівники робитимуть усе від них залежне, щоб мешканці Корецького району мали надійне та безперебійне електропостачання, а також висловив впевненість щодо подальшої співпраці.

Читайте також: «Передай подарунок маленькому спортсмену»: ще одна корчанка підготувала подарунок

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024