Акцію «Подаруй дитині іграшку» провели у Жадківці

13 Вересня 2020, 16:19
1326

Акцію «Подаруй дитині іграшку» 13 вересня  у Жадківці, біля Свято-Вознесенської церкви, провела благодійна організація «Міжнародний Благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці».

Про це повідомляє БО «Міжнародний Благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці».

«І ще одна чергова акція «Подаруй дитині іграшку». В дійсності ще треба додати «Подаруй дітям казку». Сьогодні з дозволу і благословення отця настоятеля протоієрея Олександра Ворощука ми провели ще одну акцію на території церкви Вознесіння Господнього в с. Жадківка. Після недільної служби зібралося багато діток з мамами, бабусями. Ми раді що мали змогу подарувати дітям різні іграшки, книгу-казку «Спляча красуня», яка «оживає» у Фейсбуці.

Навкруг церкви доглянута територія, ростуть гарні квіти. Тож дітки отримали подарунки, а мами – мийні засоби. Бажаю всім діткам здоров'я, а мамам, як завжди, терпіння і любові, адже діти – це наше майбутнє. Даруючи дитині іграшку ти бачиш її посмішку, а що може бути щасливішим ніж посмішка дитини.

Дякуємо президенту фонду «Я Майбутнє України» Марті Левченко та Анастасії Бульбук в проведенні таких акцій», – йдеться у дописі.











 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024