У Корецькому районі новий начальник поліції

19 Вересня 2020, 12:59
У Корецькому районі новий начальник поліції 5905
У Корецькому районі новий начальник поліції

Корецьке відділення поліції Костопільського відділу поліції ГУ Національної поліції в Рівненській області очолив підполковник Вадим Мельник. Його попередник, підполковник Сергій Завальний відтепер – начальник Рівненського відділення Національної поліції.


 

Вадим Мельник раніше працював начальником сектору реагування патрульної поліції №1 Здолбунівського відділення поліції Острозького відділу поліції.

Керівництво району привітало нового головного поліціянта району з призначенням та побажало успіхів на відповідальній посаді.

1

 

Проте як перед керівником правоохоронної структури голова Корецької РДА Олександр Зайчук поставив певні завдання.

«Боротьба з незаконними АЗС у районі, незаконна вирубка лісу і збут деревини, дотримання карантинних заходів, дотримання законності й правопорядку як у самих правоохоронних органах, так і в органах виконавчої влади й всіх установах та підприємствах району. Ці основні завдання потребують кропіткої роботи й підходу», – зазначив Олександр Зайчук.

Від імені депутатського корпусу Корецької райрада Вадима Олександровича із призначенням на посаду привітав її очільник Ігор Хоменчук.

На офіційному представлені були присутні керівники підприємств, установ та організацій Корецького району.


 

Читайте також: Жителі Кореччини можуть самостійно обирати постачальника газу

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024