Жителі Кореччини долучилися до акції «Побачив? Прибери!»

18 Вересня 2020, 15:52
1646

У Всесвітній день прибирання Корець долучається до акції «Побачив? Прибери!». 18 вересня працівники міської ради, Корецької меліоративної дільниці на чолі з членом виконкому Миколою Самойдюком, дитячого садка «Ромашка», Новокорецької школи долучились до Всесвітньої акції «Побачив? Прибери!». Учасниками акції були прибрані території берега р. Корчик в районі монастиря та хлібокомбінату, старого мосту, територія навколо замку, повідомляють на сайті Корецької міськради.

«Запрошуємо корчан і завтра стати частиною наймасштабнішої команди ековідповідальних людей. Додайте Всесвітній день прибирання до свого календаря, діліться цією новиною в соціальних мережах, мотивуйте друзів та знайомих.

За даними Світового банку, люди щодня виробляють понад 2 млрд тонн сміття, і переважна більшість відходів розкладається до 200-500 років (поліетилен, пластик). Якщо людство продовжить смітити, до 2030 року потрібно буде ще дві додаткові планети, щоб зберігати сміття. Тож давайте активно змінюватись, берегти все те, що нам дано природою!» – йдеться у дописі.








 

Також до акції долучився працівники Корецького ДНЗ (ясла-садок) №3, які прибрали територію дошкільного закладу.

Про це у групі ДНЗ ясла-садок №3 Корецької міської ради повідомила вихователь-методист Раїса Панченко.

«В рамках акції до Всесвітнього дня прибирання World Cleanupay, підтримки кампанії «Побачив. Прибери» організовано прибирання території дошкільного закладу. Підтримуємо наше місто і наш навчальний заклад чистим», – йдеться у дописі.




В рамках акції до Всесвітнього дня прибирання World Cleanupay, підтримки кампанії «Побачив? Прибери!» у Вищому професійному училищі №24 м. Корець організовано прибирання території закладу та схилу проти навчального закладу аж до річки.

«Закликаємо наших учнів не засмічувати вулиці, зупинки, місця відпочинку обгортками від солодощів, морозива, пластиковими пакетами, баночками, пляшками, тощо! Зробимо наше місто і наш навчальний заклад чистим».


1



 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024