У Корецькому секторі філії «Центру пробації» допомогли клієнту виготовити паспорт

22 Вересня 2020, 11:17
1294

Провідний інспектор Корецького районного сектору філії Державної Установи «Центр пробації» у Рівненській області  Марина Сікідіна 4 серпня організувала звернення клієнта пробації до Корецького районного відділу Головного управління Державної міграційної служби України в Рівненській області із заявою щодо виготовлення паспорта громадянина України.

Про це повідомляють у Корецькому районному секторі філії Державної Установи «Центр пробації» у Рівненській області. 

При постановці клієнта на облік було встановлено, що ним втрачено паспорт громадянина України. З метою відновлення документа провідний інспектор Корецького районного сектору сприяла суб’єкту пробації отримати консультацію спеціалістів міграційної служби та зібрати необхідні документи для відновлення паспорта громадянина України.

Працівниками Корецького районного сектору постійно проводиться робота щодо виявлення та сприяння у вирішенні нагальних соціальних проблем осіб, які перебувають на обліку.

Отримання паспорта дає можливість офіційно здобути освіту, працевлаштуватися, дає право особам на укладання цивільноправових угод та в цілому відчувати себе повноцінним громадянином нашої держави.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024