У Корці презентували фотопроєкт «Мрій»

22 Вересня 2020, 09:41
1328

МБФ Марії Козлюк «З добром у серці» 21 вересня презентував на базі Корецької ЗШ І-ІІІ ст. №1 фотопроєкт «Мрій» благодійного фонду «Я Майбутнє України» Марти Левченко (м.Чернівці).

Про це повідомляє БО Міжнародний Благодійний фонд Марії Козлюк "З добром у серці".

Головна ідея фотопроєкту – показати мрії та сподівання дітей, яких ми, на жаль, так рідко бачимо на дитячих майданчиках в дитсадках та школах. Центром кожної експозиції є дитина. На світлинах разом із знаменитостями маленькі герої відкрили своє серце світу, щоб показати що вони такі самі діти, як і інші, і їм необхідна увага, друзі та справжнє дитинство, сповнене веселощів.

Діти – це ті, хто найбільш беззахисні, це ті, хто самі не можуть заявити про свої проблеми, це янголи, які прийшли в наш світ для того, щоб ми стали добрішими.

На фотовиставку запросили: голова Корецької райдержадміністрації Олександра Зайчука, депутатку районної ради Марину Михальську, мецената, партнера фонду Михайла Волинця, виконуючу обов'язки начальника відділу освіти Наталію Шуляк, директорку інклюзивно-ресурсного центру Ніну Дець, редакторку газети «Вісник Кореччини» Іванну Готліб, директорку школи Олену Остапчук.









 

Теплі, сердечні слова в адресу організаторів виставки, а також про діток-янголів і зірок, зображених на світлинах, сказали в своєму виступі директорка «МБФ Марії Козлюк «З добром у серці» Марія Козлюк, голова РДА Олександр Зайчук, меценат, партнер фонду Михайло Волинець та інші.

На відкритті були присутні учні старших класів. Виставка буде працювати цілий тиждень. Із світлинами зможуть ознайомитись учителі та учні школи.



















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024