«Млин запрошує друзів»: у Користі відбувся футбольний турнір

24 Вересня 2020, 19:33
«Млин запрошує друзів»: у Користі відбувся футбольний турнір 2321
«Млин запрошує друзів»: у Користі відбувся футбольний турнір

У Користі на шкільному майданчику 20 вересня відбувся футбольний турнір «Млин запрошує друзів».

Змагання організувала місцева мініфутбольна команда «Млин», яка була заснована ще у 1998 році. За час свого існування футбольна команда зіграла на багатьох турнірах в Рівненській області та за її межами, у її колекції знаходиться близько 40 кубків, почесні грамоти, медалі.

«Гравці нашої команди уже мають сім’ї, дітей, проживають у різних куточках України. Хотіли створити спортивне свято, на якому могли б зібратися усі разом. Заросили команди з сіл Корецького району та міста Корця», – розповідає один із організаторів турніру Валерій Ващук.

На футбольні змагання у Користь зїхалося девять команд: ФК «Млин» (с. Користь), ФК «Енергія» (с. Користь), ФК «Юпітер» (м. Корець), команди з сіл Даничева, Морозівки, Стовпина, Великих Межиріч та ін.

Розсудити команди довірили вчителю фізичної культури Користівського НВК Олександру Анатолійовичу Приступлюку та колишньому вчителю фізичної культури закладу Юрію Петровичу Ващуку, ветеранам футболу. За словами організаторів, судді зі своїми обов'язками впоралися бездоганно, а турнір пройшов у дружній атмосфері.

Команди розділили на три групи, з котрих у півфінальні матчі проходили три переможці груп і найкраща друга команда. Цими командами виявилися: ФК «Морозівка», ФК «Енергія» (с. Користь), ФК «Юпітер» (м. Корець) та ФК «Млин» (с. Користь).

У півфінальних зустрічах ФК «Млин» був сильніший за ФК «Морозівка», а ФК «Юпітер» виграв у команди «Енергія» (с. Користь), яка здобула ІІІ місце.

У фіналі після нічиєї 2:2 в основний час, ФК «Млин» с. (Користь) здолала в серії пенальті ФК «Юпітер» (м. Корець), і виграла турнір.












 

Читайте також: Корецькі каратисти посіли призові місця на чемпіонаті міста Києва

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024