У Корці відбулося навчання від Програми «U-lead з Європою»

25 Вересня 2020, 20:08
1370

Етап фізичного створення, а саме капітальний ремонт приміщення для  спільного міськрайонного Центру надання адміністративних послуг Корецької міської ради та райдержадміністрації  вже закінчився.

Про це повідомляють на сайті Корецької міської ради.

Зараз проходить другий етап – інституційне створення. Даний етап передбачає підготовку необхідної документації для функціонування ЦНАП, а також навчання персоналу.

Протягом 23-24 вересня в Корці відбулися тренінги з навчання персоналу майбутнього спільного міськрайонного ЦНАП Корецької міської ради і райдержадміністрації та депутатів міської ради. Учасники тренінгу  прослухали один з п’яти модулів навчання «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП» від тренера Програми «U-lead з Європою» Вікторії Костюк.

1

 

Під час тренінгів всі їх учасники отримали не тільки теоретичні знання, а й практично розв’язували різні ситуації, які можуть виникнути коли вже ЦНАП запрацює на повну.

Після дводенного навчання всі присутні на тренінгах подякували тренеру Вікторії Костюк за якісно та професійно подану інформацію та залишились задоволеними від прослуханого.







 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024