Фотопроєкт «Мрій» презентували у Корецькій ЗШ №3

30 Вересня 2020, 17:29
1236

Благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці» 29 вересня презентував на базі Корецької ЗШ І-ІІІ ст. №3 фотопроєкт «Мрій» благодійного фонду «Я Майбутнє України».

Про це повідомляє БО Міжнародний Благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці».

На фотовиставку прибули: заступник голови Корецької райдержадміністрації Олег Рогашевський, редактор газети «Вісник Кореччини» Іванна Готліб, а також учні старших класів цієї школи.

Із вступним словом виступила вчителька Ольга Маліновська.

Директор благодійного фонду Марія Козлюк розповіла присутнім про історію створення  фотопроєкту «Мрій». Про долю цих діток, про те, що відомі зірки-ведучі телебачення, артисти, спортсмени відгукнулися і взяли участь у створенні цього фотопроєкту.

В своєму виступі заступник голови Корецької райдержадміністрації Олег Рогашевський сказав теплі слова в адресу фотовиставки. Розповів присутнім, як потрібно допомагати хворим дітям. Підкреслив, що ці діти такі самі, як і всі інші. Вони хочуть навчатися, працювати, творити, освоїти професії.

Директор школи Богдан Васильович Заверуха розповів, що в їхній школі теж навчаються такі діти і всі повинні сприймати  їх, як і всіх інших дітей. Побажав своїм учням бути добрими, чуйними і в своїх діях проявляти благодійність.





1








1

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024