Фотопроєкт «Мрій» презентували у Користівському НВК

07 Жовтня 2020, 13:11
1142

Благодійний фотопроєкт «Мрій» 6 жовтня презентували у Користівському НВК.

Про це повідомляє БО Міжнародний Благодійний фонд Марії Козлюк «З добром у серці».

За мотивами фотовиставки створено унікальний дитячий календар. В одному кадрі діти та відомі особистості разом мріяли та відкривали світ один одному. Ця фотовиставка як і попердні інші, покликані змінити світ на краще, розповісти про добро та неймовірні емоції які не залишають нікого байдужим. Так про свою виставку сказала Марта Левченко.

Відкрила виставку директорка НВК Філінська Євгенія Іванівна, яка підкреслила, що для неї, педагогів і діток, які навчаються в даній школі, є великою честю приймати таку виставку.


 

Директор МБФ Марії Козлюк «З добром у серці» ознайомила присутніх з історією даної фотовиставки, долями даних діток зображених на світлинах. Також сказала про те, що з великим задоволенням зірки-телеведучі, артисти відкликались на створення даних світлин. Інформувала, що дана виставка буде знаходитись в школі до кінця тижня.


 

Із заключним словом виступив заступник голови Корецької райдержадміністрації Олег Рогашевський. Він сказав, що треба вболівати за таких діток. Що кожен піде своїм шляхом у житті, але повинен зрозуміти, що творити добро – це найкраще. А також висловив подяку президенту фонду «Я Майбутнє України» Марті Левченко за ідею створення таких душевних світлин та запросив діток разом оглянути світлини.








 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024