У Калинівці для малечі відкрили ігровий майданчик

15 Жовтня 2020, 15:16
Під час відкриття 4092
Під час відкриття

Для дітей, які проживають у селі Калинівка, 15 жовтня відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. Подарували маленьким жителям села місце для веселого та активного відпочинку ТОВ «Фаворит Агро» та Головницька сільська рада. З усіх куточків села зібралися наймолодші мешканці разом із рідними.




Розпочалося свято з виступу учнів Калинівського НВК. Дітлахи разом із керівницею закладу Тетяною Ольшанською підготувалися до дійства заздалегідь. Вони так старанно розповідали вірші, співали пісні, створюючи гарний настрій усім присутнім.



1

 

Далі із вітальним словом до громади звернулася сільська голова Наталія Омельчук. Відкриваючи свято, вона подякувала усім причетним за чудовий подарунок для малечі:

«Найбільші слова вдячності я адресую активним жителям, які завжди долучаються до всіх добрих справ, що реалізуються органами місцевого самоврядування. Безумовно, тільки гуртом, спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя мешканців нашої громади».

У своїй промові Наталія Петрівна також зазначила, що сільська рада і депутатський корпус звернулися до ТОВ «Фаворит Агро» із проханням придбати ігровий майданчик для дітей села Калинівка. Агропідприємство відгукнулося на прохання і закупило спорядження. У облаштуванні території та встановленні дитмайданчика допомогли працівники ПП «СТО-БЛОК» (с. Головниця).




 

Завітав на свято й депутат Корецької райради, кандидат на посаду Корецького міського голови Микола Бобровський.

«Майданчик для села – це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунатиме тут до пізнього вечора. А дорослі мають можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі бавляться та набираються сил їхні дітлахи», – зазначив Микола Євгенович.


 

Також на заході був присутній і представник агропідприємства «Фаворит Агро» Андрій Цюрняк.

Право перерізання стрічки надали гостям заходу та одній із найактивніших мам громади Олені Денисюк.



 

З промовою до громади звернувся й настоятель місцевого Свято-Серафимського храму ієромонах Гавриїл (Ковальчук). Священнослужитель побажав, щоб майданчик слугував дітям для ігор та розвитку. Згодом усі присутні разом помолилися та ієромонах Гавриїл здійснив чин освячення території та споруд.




Танцювальний подарунок підготували й вихованці дошкільної групи Калинівського НВК разом із вихователькою Вітою Куцмус.

2


 

Після урочистостей діти залюбки опановували нові атракціони: гірки, гойдалки та інші розваги, були надзвичайно раді, що нарешті з’явилося місце, де б вони могли погратися. А також дітлахи отримали солодощі.







3



 

Кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Читайте також: «Козацька слава України»: у районній бібліотеці підготували книжкову виставку до Дня Українського козацтва та Дня захисника України

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024