Три найкращих міських рюкзаки в Україні

16 Жовтня 2020, 18:45
891

Який рюкзак можна назвати міським? Напевно той, який сьогодні носить кожен другий житель країни.

Це зручний аксесуар, в якому можна розмістити всі необхідні речі, починаючи з обіднього перекусу на роботу, закінчуючи ноутбуком. Але, як вибрати для міста підходящий рюкзак? Давайте розбиратися разом з магазином тактичного і армійського спорядження «Мілітарка». Де є відмінний вибір наплічників, а також різних сумок, придатних як для міського носіння, так і виконання службових обов'язків.

 

Що взагалі таке «міський рюкзак»?

З одного боку зрозуміло - той, що буде зручним для щоденного носіння. Однак, в питанні вибору треба мати певний підхід. І тут є досить конкретні критерії.

  • По-перше, будь-який рюкзак має певний обсяг, вимірюваний в літрах. Саме від цього буде залежати його місткість. Оптимально – моделі з показниками від 10 до 25 літрів, в такі поміститься все необхідне, від обіду, до ноутбука або набору робочих інструментів.
  • По-друге, зовнішні габарити також варто підбирати продумано. Адже від цього буде залежати зручність носіння, при русі в натовпі чи під час їзди громадським транспортом і т.д. Зручні параметри приблизно 40 х 25 х 15 см, саме при таких габаритах вдало поєднуються і місткість, і мобільність.
  • По-третє, наявність певного функціоналу. Це відсік під ноутбук або інші електронні гаджети, органайзер для дріб'язку, ручка для носіння в руках, фіксатори для куртки, відділення під пляшку з водою тощо.

І тільки після цих властивостей, можна орієнтуватися на стиль й зовнішній дизайн, колір, виробника та інші, зовнішні характеристики, які не несуть особливого функціонального навантаження.


 

Кращі рюкзаки для міста

Чому від початку ми звернулися в магазин армійського спорядження «Мілітарка»? Все дуже просто, адже саме тут є великий вибір рюкзаків, в яких буде поєднуватися функціональність-зручність-вартість. Звичайно, можна звернутися і в туристичні торгові точки, однак там цінник вище, особливо якщо розглядати брендові речі від Deuter, Osprey або Lowa Alpine. Що ж можна вибрати в армійському магазині?

  1. M-Tac Urban Line Force Pack. Напевно, одна з найбільш вдалих моделей. Зовнішні габарити 40х23х15 см, дві лямки, ручка для перенесення. Два відділення, одне з яких знаходитися в спині і відмінно підходить під ноутбук. Є дві бічні сітчасті кишені, де вдало розміститься пляшка з водою або інша дрібнота. А зовнішні еластичні шнури дозволять зафіксувати куртку або інший предмет гардероба. Виготовляється в трьох кольорах: чорному, койот (він же бежевий) і олива.
  2. M-Tac Armadillo. Це відносно невелика, однолямочна модель із зовнішніми параметрами 40х20х13 см. Звичайно, ноутбук в нього не запхнути, але не всім це і потрібно, зате маса відділень, плюс можливість доукомплектувати органайзером дозволять розмістити масу предметів, починаючи з гаманця і телефону, закінчуючи набором інструментів. А головне, його можна носити за спиною або попереду, наприклад при поїздці в транспорті, і він не буде заважати ні господареві, ні оточуючим.
  3. Mil-Tec US Assault Pack. Така модель підійде для тих, кому потрібен великий об’єм. Такий рюкзак виготовляють з внутрішнім обсягом 20 і 35 літрів. Останній можна брати навіть в невеликі походи вихідного дня. А ось перший, відмінно підходить для міських умов. Має масу кишень-відсіків, всередині відмінно ляже ноутбук, є невеликий органайзер – все що необхідно для повсякденного носіння.

Ну, а кому не потрібен рюкзак, цілком можна підібрати сумку відповідної моделі, які також є на вибір в магазині тактичного спорядження «Мілітарка». Але, як її підібрати, це вже зовсім інша історія.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024