ЦВК здійснила 47 замін членів ТВК Рівненщини: найбільшу кількість у складі Корецької міської ТВК

24 Жовтня 2020, 21:55
м. Корець 1700
м. Корець

Найбільшу кількість замін членів ТВК за аналізований період було здійснено у складі Корецької міської ТВК – 8. Жодної заміни за період виборчого процесу не відбулося у складі Вараської та Дубенської міських ТВК. ОПОРА дослідила, які партії найчастіше здійснювали заміни у складі ТВК та їх керівництві з 5 вересня і до 20 жовтня.

Нагадаємо, що 10 серпня Центральна виборча комісія сформувала склад та призначила керівництво 16 територіальних виборчих комісій з місцевих виборів на Рівненщині, які відбудуться 25 жовтня цього року: 1 обласну, 4 районні та 11 міських.  До складу таких комісій увійшли представники 33 політичних партій.

З моменту утворення ТВК і до початку виборчого процесу ЦВК здійснила 55 замін членів ТВК Рівненщини. Найбільшу кількість замін у цей період було здійснено у складі Рівненської районної ТВК – 9 і жодної  –  у складі Сарненської міської ТВК. Лідерами за кількістю здійснених замін членів комісії стали  партії  «Слуга народу», «За майбутнє» та ВО «Батьківщина».

У Корецькій міській ТВК Рівненського району Рівненської області відбулося 8 замін - за поданням партій «Перемога Пальчевського», «Самоврядна Українська держава», «Європейська Солідарність», «Нова Політика», ВО «Батьківщина» та 3 – від партії «Слуга Народу».

У керівному складі аж двічі замінювали секретаря. Партія «Слуга Народу» замінила Наталію Рой на Людмилу Трофимюк, а її згодом – на Сергія Данилюка.

Читайте також: У неділю Україна перейде на зимовий час

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024