Про безкоштовний проїзд - як підкуп виборців, заявив кандидат з Корця на Рівненщині

24 Жовтня 2020, 23:08
1525

У Корці кандидат на посаду міського голови розвінчує безкоштовний проїзд – як підкуп виборців.

Один з кандидатів на посаду голови міста Корець Михайло Степанович Волинець, самовисуванець, якого підтримує "ПРОПОЗИЦІЯ", звертається з заявою до людей та поліції про підкуп виборців з боку кандидатів в депутати, які підтримують чинну очільницю міста, яка вдруге балотується на посаду.

Не однією гречкою та обіцянками «беруть» тепер виборців. Технології щораз набувають дедалі витонченіших забарвлень. «Гаряче» на цьогорічних виборчих перегонах і в тихому Корці.

Підкуп виборців у Корці вбачають у безкоштовних громадських перевезеннях. Пояснює Михайло Волинець, кандидат на посаду міського голови м.Корець

«Передісторія така: у Корці красномовно напередодні виборів, у серпні місяці, з’явилася маршрутка (невеликий бус-пасажир). Безкоштовно проїхатися яскравим мікроавтобусом можна два рази на тиждень. Це проект ГО «КРО «Корець Онлайн» - розповідає Михайло Степанович.

Звісно, така радісна новина – приємна для містян. Хоча й не багатьом вдається скористатися, бо місць там мало.

«Але що це за маршрутка насправді та яка мета у засновників ГО «КРО «Корець Онлайн» – стало зрозуміло вже незабаром. Адже,  що зовсім не дивно, всі засновники Валентин Свінціцький, Андрій Сайчук, Вадим Заверуха, стали кандидатами у депутати міської ради Корця, які публічно підтримують чину очільницю міста, яка повторно балотується на «пригріте» посадове місце на цих виборах» - розвінчує Михайло Волинець.


До слова, на закупівлю  пального ГО отримувала фінансування з бюджету міста за активного сприяння очільниці міста.  

Михайло Волинець звертатиметься до поліції з офіційною заявою. Адже на сторінці ГО «Корець-онлайн» у Фейсбук, у переддень до виборів опублікували, що маршрутка безкоштовно перевозитиме жителів міста Корець в день виборів. Повідомлення опублікували засновники ГО «КРО «Корець Онлайн» Валентин Свінціцький, Андрій Сайчук, Вадим Заверуха.

«Тобто кандидати у депутати підкупляють виборців безкоштовним проїздом. Маю підґрунтя для роздумів: безкоштовна маршрутка – ні що інше, як передвиборчий проєкт засновників ГО спільно з очільницею міста, яку вони підтримують. Такий собі піар за бюджетні кошти під прикриттям громадської організації. Але ці кандидати в депутати разом зі своєю поплічницею повинні вже нарешті зрозуміти: люди вже чітко розрізняють – де дешева піарна компанія. То це так вирішуються питання перевезень?» 

Михайло Степанович зауважив, що вдумливий керівник міста не громадські організації спонсоруватиме коштом громади, а подумає про створення комунального громадського транспорту.

"21 століття. Адекватне керівництво думає про альтернативу пальному і закуповує електроавтобуси, як у місті Дніпро, наприклад. Є всі можливості в міста Корець. Вражає цинізм – людей перевозять безкоштовно за їхні ж гроші (податки) та намагаються купити поїздкою "на дурняк" в день виборів. В цій історії потрібно поставити крапку. Я звертатимуся з офіційною заявою у поліцію про підкуп виборців» - обурюється кандидат на міського голову Корця Михайло Волинець.

Редакція очікує на коментарі поліції та кандидатів.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024