На Рівненщині триває конкурс громадських молодіжних ініціатив

26 Жовтня 2020, 18:50
Фото ілюстративне 727
Фото ілюстративне

Триває відбір проєктів інститутів громадянського суспільства, що можуть втілюватися у наступному році. Збір пропозицій для участі в обласному конкурсі оголосив Департамент розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА. Термін реалізації проєктів – 2021 рік.

 Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету надаватиметься проектам інститутів громадянського суспільства, діяльність яких спрямована на реалізацію молодіжної політики.

Перелік пріоритетних соціальних проблем, на розв’язання яких мають бути спрямовані проєкти (за результатами анонімного онлайн анкетування молоді Рівненської області):

Утвердження здорового способу життя (62,7%)

Створення умов з метою працевлаштування молоді (45,8%)

Формування сімейних цінностей, відповідального ставлення до батьківства (45,6%)

Підвищення рівня фінансової і цифрової грамотності, підприємливості (39,3%)

Розвиток лідерських навичок, саморозвиток, міжособистісні стосунки (36,9%)

Розвиток екологічної свідомості та відповідального ставлення до природи (36,9%)

Профілактика злочинності та насильства в молодіжному середовищі (33,3%)

Національно-патріотичне виховання (33,1%)

Підтримка соціально вразливої молоді (27,6%)

Формування критичного мислення, медіа грамотності (26,2%)

Реалізація проекту повинна здійснюватися на території Рівненської області і цільовою аудиторією проекту має бути молодь Рівненської області.

УМОВИ ПОДАННЯ ЗАЯВКИ

Прийом конкурсної документації здійснюється відділом молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації щодня (крім вихідних і святкових днів) з 9:00 до 17.00 год. (м. Рівне, майдан Просвіти, 1, каб. 231, 209 тел. 69-51-35, 69-52-85).

Документи необхідно подавати в одному примірнику із необхідними підписами та печатками. Скановані копії відправляти на електронну адресу [email protected] (з позначкою «конкурс проєктів»).

Кінцевий термін подачі документів – 17.00 год. 02 листопада 2020 року.

Конкурс проводиться шляхом оцінювання поданих пропозицій інститутів громадянського суспільства, формування рейтингу конкурсних пропозицій та визначення переможців конкурсу відповідно до зазначеного рейтингу та обсягу бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання (реалізації) програм (проєктів, заходів).

Рейтинг учасників конкурсу буде оприлюднений на сайті облдержадміністрації в розділі «Молодь» та на сторінці управління молодіжної політики та спорту департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту облдержадміністрації у соціальних мережах у триденний термін з дня його винесення.

ФОРМА ЗАЯВКИ

Читайте також: ЗНО-2021: відомі графіки

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39