Служба зайнятості опікується проблемами людей

29 Жовтня 2020, 16:12
1045

У першу неділю листопада, відповідно до Указу Президента України від 13 квітня 1999 року, відзначатиметься День працівника соціальної сфери.

Про це повідомляється на сторінці Корецької районної філії Рівненського ОЦЗ у фейсбуці.

«Корецька районна філія Рівненського ОЦЗ опікується проблемами людини, забезпечуючи їх потреби та вселяє у серця людей віру у завтрашній день. Хотілося б нагадати, що соціальна робота має у своєму арсеналі комплекс процедур, які сприяють вирішенню проблем зайнятості. Якість робочих місць, досягнення гідних умов праці, зменшення умов неформальної економіки шляхом перетворення нелегальної зайнятості, інформаційний потік щодо послуг служби зайнятості, семінари та профорієнтаційні заходи із залученням клієнтів служби зайнятості, професійне навчання, допомога в організації безробітними підприємницької діяльності, право на матеріальне забезпечення на випадок безробіття та підбір підходящої роботи», – йдеться у дописі.

За інформацією Корецької районної філії, за 9 місяців 2020 року в Корецькій районній філії Рівненського ОЦЗ мали статус безробітного 950 осіб, з них 13 осіб з інвалідністю, 11 учасників бойових дій, 10 випускників вищих навчальних закладів. Отримували допомогу по безробіттю – 889, проходили професійне навчання – 135 безробітних. Працевлаштовано за сприяння служби зайнятості – 210 осіб.

1

 

Читайте також: 76-а річниця визволення України від нацистів: у Корці вшанували пам'ять загиблих воїнів

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024