Держкомтелерадіо: Стартує цикл безкоштовних семінарів для працівників комунальних ЗМІ

03 Листопада 2020, 18:34
Фото ілюстративне 594
Фото ілюстративне

6 листопада Укртелерадіопресінститут та НСЖУ за участі Держкомтелерадіо розпочинають цикл безкоштовних онлайн семінарів для працівників місцевих комунальних телекомпаній.

Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Тематика чотирьох тренінгів спрямована на засвоєння учасниками ефективних прийомів роботи в Інтернеті. Під час першого семінару, який відбудеться 6 листопада, учасники навчатимуться застосовувати інструменти, завдяки яким видання мають реальну можливість заробляти кошти. Тема наступного семінару 26 листопада – «Створення вдалого кадру, вдалої телезйомки». Технічні прийоми візуального мистецтва слухачі опановуватимуть 27 листопада. А майстерність ведення інтерв’ю – 3 грудня 2020 року. Комунікація забезпечуватиметься програмою ZOOM .

Семінар 6 листопада, який триватиме з 10-ї до 13-ї години, збирає цільову аудиторію: працівників комунальних телерадіокомпаній, відповідальних за підтримку сайтів, сторінок у FB, Instagram та месенджера Telegram, роботу з рекламодавцями. Пропонуються наступні теми лекцій: «Маркетинг соціальних мереж (SMM). Монетизація присутності у соціальних мережах» (медіа-тренер Денис Замрій); «Будова та структура Інтернет-представництва регіонального ЗМІ та SEO-просування Інтернет  ЗМІ» (медіа-тренер Павло Кавецький). Під час лекцій та практичних завдань слухачі навчатимуться створювати власний сайт видання та його контент, залучати рекламодавців та читачів за допомогою соціальних мереж тощо.

Читайте також: На Рівненщині стартував конкурс проєктів розвитку територіальних громад на 2021 рік

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024