На Кореччині посилюють контроль за ринками та закладами торгівлі

09 Листопада 2020, 12:58
5448

Голова Корецької РДА Олександр Зайчук 9 листопада провів нараду з питань забезпечення та дотримання протиепідемічних заходів в торгівельній мережі району.

У нараді взяли участь представники Корецького відділення поліції, управління держпродспоживслужби, відділу житлово-комунального господарства, архітектури, інфраструктури й захисту довкілля РДА та торгівельної сфери району.

«Через високий рівень захворюваності на коронавірусну інфекцію у Корецькому районі необхідно суворо дотримуватися протиепідемічних заходів. Нині Кореччина на порозі «червоної зони». На жаль, останнім часом спостерігається суттєве послаблення дотримання карантинних заходів у закладах торгівлі, особливо з боку відвідувачів», – зауважив голова Корецької РДА Олександр Зайчук.


 

За його словами, саме тому виникла нагальна потреба вкотре попередити усіх керівників торгівельних закладів щодо необхідності дотримання карантинних вимог, а саме: збереження соціальної дистанції, носіння масок, дезінфекції приміщення, кількості відвідувачів тощо. У випадку порушень з боку відвідувачів, керівник закладу повинен звертатися до органів Нацполіції, щоб не наражати на небезпеку інших людей.


 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024