На кладовищі біля Свято-Сергіївського храму Корця зрізають дерева та кущі

19 Листопада 2020, 16:13
1190

У Свято-Сергіївського храмі міста Корець 15 листопада відбулася зустріч його парафіян із міською головою Людмилою Дмитрук та її заступником Іваном Маркевичем. Присутні обговорювали питання впорядкування міського кладовища, яке розташоване біля цього храму.

Про це повідомляється на сайті Корецької міської ради.

18 листопада працівники з благоустрою міської ради розпочали роботи по зрізанню високорослих дерев та кущів. Також парафіян турбує питання впорядкування відведення рядів під поховання, відведення під’їздної дороги до кладовища.



 

«Не забуваймо, що проведення таких робіт є необхідною та важливою справою, а основне – спільною, за участі громади та органів місцевого самоврядування. Звертаємось до кожного, хто має захоронення на міських кладовищах – при здійсненні прибирання місця захоронення близької вам людини виносьте сміття у визначені місця (для цього є контейнери для пластику та скла), щоб в подальшому не було сміттєзвалищ на території кладовищ, адже кладовища – це не лише місце поховання померлих, а й пам’ять про них, яка передається нащадкам та роду. Всі ми завжди повинні пам’ятати ті місця, куди не має заростати стежка!», – йдеться у дописі.

Читайте також: Новообраних міських голів Рівненщини вчили управляти громадами

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024