День Гідності та Свободи: до відзначення долучилися заклади освіти й бібліотеки Кореччини

21 Листопада 2020, 17:05
858

День Гідності та Свободи в Україні відзначають 21 листопада. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які сколихнули Україну: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

З нагоди знаменної дати у закладах освіти та бібліотеках Кореччини відбулася низка заходів.

У Копитівській публічно-шкільній бібліотеці організували викладку літератури «Україна – територія гідності та свободи», користувачі книгозбірні переглянули презентацію «Революція гідності».

«В День Гідності та Свободи ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Також ми повинні берегти пам’ятати про Небесну Сотню, яка поклала життя за краще життя в Україні», – йдеться у дописі.



У Новокорецькій школі до Дня Гідності і Свободи діє виставка тематичного дитячого малюнка.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила Світлана Хільчук.



Річецький НВК приєднався до вітального флешмобу «За Гідність та Свободу України».




 

21 листопада у Богданівському НВК щорічно проводять різноманітні заходи, виховні години, приурочені пам'ятним подіям нашої Батьківщини. Організатор Богданівського НВК мала нагоду поспілкуватися з учнями-випускниками, разом з учнями переглянути відеоролик, провести мікрофон думок, проговорити «Що таке гідність?», написати «Лист Гідності», обговорити долоні свободи, провести акцію «Запалимо свічку пам'яті, згадаємо Героїв – Небесну Сотню».

«Справжній диспут, безліч обговорень та аргументів. Встигли поділитися власними вчинками, які вважають гордістю, що змушують називатися справжніми гідними громадянами своєї держави. Гордимося іменем жителя мальовничої країни – України. У нашій пам'яті – Небесна Сотня!» – йдеться у дописі.










 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024