Дерманській школі передали футбольні м’ячі

25 Листопада 2020, 16:51
2410

Для діток Дерманської школи голова Корецької РДА Олександр Дмитрович Зайчук та начальник відділу освіти Микола Миколайович Соколюк 24 листопада привезли футбольні м’ячі.


 

У вересні під час робочої поїздки до Устянської сільської ради Олександр Дмитрович відвідав і Дерманську ЗШ. Ознайомившись із проблемами закладу, пообіцяв допомогти оновити спортивний інвентар. Тож, виконуючи обіцянку, передав школярам футбольні м’ячі. Один з них вручив четвертокласнику Назару Черевку. Хлопчик живе більш ніж за три кілометри від школи, тому щодня йому доводиться долати немалий відрізок дороги.


 

Під час поїздки голова РДА зустрівся із місцевими жителями, які цього дня зібралися біля сільської ради, оскільки місцеві агропідприємства поки що не виплатили орендної плати. Олександр Дмитрович попередньо обговорив цю проблему з керівниками агропідприємств, які запевнили, що з наступного тижня розпочнеться виплата. Нині це питання знаходиться на особистому контролі голови РДА.



 

В Устянській школі Олександр Зайчук та Микола Соколюк поспілкувалися з педагогами закладу та директором Олесею Петрівною Шекель, обговорили особливості цьогорічного освітнього процесу та дистанційного навчання, готовність  школярів до ЗНО та низку інших актуальних питань.



 

Також Олександр Дмитрович та Микола Миколайович побували в місцевому храмі Різдва Пресвятої Богородиці.





 

Коментарі
25 Листопада 2020, 22:49
Олень !!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39