«Різдвяна мозаїка»: на Кореччині відбудеться онлайн-конкурс авторської різдвяної пісні

29 Листопада 2020, 08:59
Колядники Корецького РБК 1830
Колядники Корецького РБК

На Кореччині до новорічно-різдвяних свят відбудеться районний онлайн-конкурс «Різдвяна мозаїка».

Він триватиме з 4 по 25 грудня, підбивання підсумків – до 5 січня. До участі запрошуються жителі, працівники підприємств, установ, організацій району, релігійні та громадські організації.

Мета конкурсу – залучення широкого кола громадськості та творчої інтелігенції до збереження, примноження й популяризації надбань місцевої культури, народних звичаїв, які відображають різдвяні свята.

Матеріали на різдвяну тематику учасників просимо надсилати на конкурс до 25 грудня:

• поезія у друкованому вигляді на електронну адресу районної газети «Вісник Кореччини»: [email protected], або на адресу: м.Корець пл.Київська, 5;

• музичний матеріал, знятий на відео за допомогою будь-якого доступного пристрою, на офіційну сторінку «Корецького РБК і дозвілля» у соціальній мережі «Фейсбук» під хештегом #Різдвянамозаїка  або за адресою: м.Корець вул.Київська, 65. Пісенні твори можуть виконуватися як автором, так і іншими виконавцями, акапельно або з музичним супроводом.

Надсилаючи матеріали на конкурс, обов’язково вкажіть прізвище, ім’я по батькові, місце проживання, дату та рік народження, контактний телефон учасника й назву твору.

Конкурсна програма оцінюватиметься за номінаціями:

• авторська різдвяна поезія: колядки, щедрівки, посівалки; віншування в поетичній формі;

• власні твори, покладені на музику.

Учасники оцінюватимуться за двома віковими категоріями: діти: до 17 років; дорослі: від 18 років.

Виступи учасників оцінюватимуться за творчими критеріями: якість тексту; яскраве втілення різдвяної тематики; оригінальне виконання музичного твору; дотримання сценічного образу.

За результатами найбільшої кількості вподобань у соціальній мережі визначатиметься переможець глядацьких симпатій.

Переможців онлайн-конкурсу нагородять грамотами та цінними подарунками. За ініціативою державних і недержавних установ, підприємств, організацій, спонсорів можуть додатково встановлюватися заохочувальні призи та відзнаки.

Організатором районного онлайн-конкурсу «Різдвяна мозаїка» є Корецька районна державна адміністрація.

Оргкомітет

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024