Склали рейтинг молодіжних проєктів на 2021 рік: «Гарт тіла і духу» посів 18 місце

01 Грудня 2020, 17:07
Фото ілюстративне 1476
Фото ілюстративне

На обласний конкурс проєктів надійшло 19 пропозиції від громадських організацій Рівненщини. Головна мета – відібрати програми, діяльність яких направлена на роботу з молоддю. Про це повідомляється на сайті Рівненської ОДА.

Так, упродовж декількох днів конкурсна комісія оцінювала проєкти та визначала, які будуть реалізовуватися у 2021 році.

Відтак, найбільшу кількість балів отримали проєкти «Формування велосипедної культури в громадах Рівненської області», а також освітні сімейні програми «Сімейна розмова» та «Літня школа розвитку «Я можу». Комісія оцінила такі ініціативи у – 43, 40 та 39 балів відповідно.

Наступними у рейтингу проєктів стали «Студентський форум «ТАК!» здоровому і активному способу життя» та «Молодіжна адміністрація». Такі ініціативи подала ГО «Асоціація студентів міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем’янчука». За свої ідеї вони отримали по 37 балів.

Також до рейтингу проєктів із високими балами ввійшли – «Табір для сімей учасників АТО/ООС «Зі щитом!», «Школа фінансової грамотності та проєктного менеджменту» та «Велопробіг місцями бойової слави Української повстанської армії на теренах Демидівської ОТГ». Варто зазначити, що остаточні переможці, які отримають фінансову підтримку, будуть оголошені після затвердження обласного бюджету на 2021 рік.

За результатами засідання конкурсної комісії сформовано рейтинг проєктів учасників Обласного конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, діяльність яких направлена на роботу з молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2021 році.






 

Читайте також: Відбувся захист проєкту «Гарт тіла і духу», який бере участь в обласному конкурсі громадських молодіжних ініціатив

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024