Відбулася перша сесія міської ради нового скликання

05 Грудня 2020, 13:31
Новообрані депутати Корецької міської ради 6832
Новообрані депутати Корецької міської ради

У залі засідань райради відбулася перша сесія Корецької міської ради VIII скликання. Пленарне засідання розпочала голова міської територіальної виборчої комісії Галина Сорока. Галина Віталіївна оголосила результати голосування з виборів Корецького міського голови та з виборів депутатів Корецької міської ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.


 

Відповідно до протоколу виборчої комісії «Про результати виборів на посаду міського голови Корецької міської ОТГ» очільницею Корця обрано і зареєстровано Людмилу Миколаївну Дмитрук. 

Опісля депутатам вручили посвідчення і нагрудний знак. Цю приємну місію виконали голова міської територіальної виборчої комісії Галина Сорока, її заступниця Наталія Матрос та секретар комісії Сергій Данилюк.

3

1



1





2

1

1

1

2

2

 

На засідання сесії міської ради запросили настоятеля Свято-Воскесенського храму міста Корця отця Івана Мациканича.

Він побажав депутатам та міському голові Божої помочі у подальшій роботі, а також використати владу на благо громади, на її славу і на здобутки.

4

 

Привітати Людмилу Миколаївну та новообраних депутатів завітав й голова райдержадміністрації Олександр Зайчук.

1

 

Міським головою внесені на розгляд сесії кандидатури на посади секретаря, заступників, керуючого справами (секретаря) виконкому.

Шляхом таємного голосування секретарем міської ради обрано Валентину Павлюк, яка обіймала посаду секретаря Гвіздівської сільської ради.




 

Заступниками міського голови затверджено Юрія Добровольського та Івана Маркевича.

Керуючого справами (секретарем) виконкому затверджено Андрія Сайчука.

Одним із питань затвердили умови оплати праці міського голови.


 

На цьому перше пленарне засідання сесії міської ради восьмого скликання закінчилось, друге – заплановано провести 8 грудня об 11:00.


 

 

Читайте також: Пасічники Кореччини отримають державну підтримку

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024