У Жадківці та Корці шиють брендовий чоловічий одяг

14 Грудня 2020, 10:19
5176

Уже минуло два роки, як у Жадківці відкрився новий швейний цех із пошиття чоловічого брендового одягу компанії Staff. Історія цієї компанії розпочалася у 2013 році, коли її засновники, молоді брати з одного з міст в Західній Україні, вирішили направити свою діяльність на розвиток української streetwear культури. На даний час цехи компанії працюють у різних районах Рівненської області.

8 грудня на швейному цеху у Жадківці побував голова Корецької РДА Олександр Дмитрович Зайчук. Про діяльність жадківського підрозділу та перспективи його розвитку розповів директор, приватний підприємець Богдан Олександрович Захарчук.

3

 

«Відкриваючи швейний цех, насамперед орієнтувалися на місцевість, де раніше, ще при Радянському Союзі, були училища для швачок, де як-не-як є хоч якийсь трудовий резерв старшого покоління, які не хочуть виїжджати закордон та прагнуть працювати вдома – розповів Богдан Олександрович. – У Жадківці ми знайшли досить хороше вільне приміщення (раніше тут теж був швейний цех), провели ремонтні роботи, завезли швейне обладнання. А минулого місяця відкрили ще один швейний цех у Корці».

Компанія Staff працює над створенням різного одягу, у Жадківці й Корці шиють чоловічі штани, зимові куртки та парки.


 

«Загалом компанія Staff шиє все: від носків до верхнього одягу, реалізуємо товари по всій Україні та за кордоном. У найбільших торгових центрах по областях, де відкриваються найвідоміші українські й закордонні бренди, свої магазини відкриваємо і ми. Так само придбати наш одяг можна через інтернет».

На сьогодні у швейних цехах працевлаштовано понад 60 людей із Корецького району. Вакантними залишаються ще 8 робочих місць. У планах – розширення виробництва.

1

 

«Зараз гостро стоїть питання з людьми, – зазначив Богдан Захарчук. – Набрати працівників – велика проблема, адже за останні п’ятнадцять років багато виїхало з України, працюють закордоном, на заробітках. Нині вакантні посади швачок. Ми пропонуємо офіційне працевлаштування, восьмигодинний робочий день, роботу в одну зміну з понеділка по п’ятницю. Намагаємося з розумінням ставитися до проблем працівників та створювати комфортні умови праці».

Заробітна плата швачки залежить від виробітку і складає від 6 тисяч гривень, досвідчені можуть отримувати до 12 тисяч. Тож сьогодні у цеху є вакансії, а люди, які не мають спеціальної освіти, але мають велике бажання працювати, зможуть пройти тут стажування і навчитися виконувати відповідні операції та отримувати гідну зарплатню за сумлінну роботу.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024