У Корці вперше відбувся турнір з грепплінгу

19 Грудня 2020, 19:15
2020

З нагоди Дня Святого Миколая 19 грудня у Корці вперше відбувся турнір з грепплінгу.

Привітали учасників турніру директор Центру єдиноборств «Удар» Олександр Добровольський та голова Корецької РДА Олександр Зайчук.

«Приємно, що на Кореччині продовжує вирувати спортивне життя. Сьогодні у нас вперше відбувається турнір з грепплінгу. Бажаю, щоб на цьому ви не зупинялися, щоб спорт на Кореччині розвивався й надалі та приносив задоволення вам та вашим близьким», – звернувся до присутніх голова РДА Олександр Дмитрович.

1





 

На татамі зустрілися спортсмени з Рівного, Новограда-Волинського та Корця. Змагалися у п’яти вікових категоріях, починаючи з восьми років. Участь у турнірі взяли навіть дівчатка.






1




 

У запеклих поєдинках перемогу вибороли найсильніші. Переможців та призерів змагань нагородили медалями та грамотами.

Спортивне дійство відбулося за підтримки Корецької РДА та Центру єдиноборств «Удар».

Довідково. Грепплінг – спортивне єдиноборство, комплексний вид боротьби, в основі якого лежить позиційне маневрування двох спортсменів, кожен з яких за допомогою больових і задушливих прийомів намагається підкорити суперника, а також набрати більшу кількість очок у процесі боротьби за допомогою різних технічних прийомів (звалювань, захоплень, кидків, переворотів, підніжок, підсічок тощо). Грепплінг є боротьбою на підкорення, тобто основна мета спортсмена (грепплера) це саме примус суперника до здачі. Ударна техніка в грепплінгу суворо заборонена.



1

1

1





 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024