Снігопади повернулись: на Рівненщині усю ніч працювала прибиральна техніка

26 Січня 2021, 09:04
601

На дорогах Рівненщини працює 77 одиниць снігоприбиральної техніки.

Про це повідомив речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк.

Як і прогнозували синоптики, на Рівненщину прийшла негода. Циклон посилюється та переміщається з південного заходу області на північ.

З 02:00 26 січня мобільні групи рятувальників, поліцейських та дорожників моніторили автошляхи державного та місцевого значення Рівненської області з метою оперативного реагування на надзвичайні події, пов'язані з негодою.

Дорожники уже навіть розглядали варіант запровадження обмежень в русі.

«Станом на 04:30 на дорогах працювало 77 одиниць техніки. Спільні координаційні групи дають можливість працювати ефективно для підрядників. «Найгарячіша» ніч в плані погоди була на південному заході (Радивилів, Дубно, Млинів), але складно скрізь. Годину тому розглядався варіант запровадження обмежень в русі, але, наразі, ситуація дозволяє цього не робити. Немає сплеску аварійності на дорогах – водії почули наші попередження і благання бути обережними за кермом (напевно)», – повідомив речник Служби автодоріг області Дмитро Леонтіюк.

«Погода погіршується, проте траси чисті та заторів не має. Ситуація під контролем», – запевнили рятувальники Рівненщини.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024