Недитячі іграшки: подарунок коханому, який варто замовити вже зараз

15 Березня 2021, 14:00
600

Якщо дівчина – ніжна, тендітна, мила та романтична натура, то хлопець часто може бути брутальним, сильним, мужнім та гордим. Такими повинні бути й призначені для нього подарунки.

Згадайте, як він завжди старається обрати найкраще вам, враховує всі забаганки та потреби. Приємно, правда ж?

Тоді влаштуйте незабутнє свято чоловіку: приготуйте вечерю власноруч чи відвідайте його улюблений заклад, подаруйте те, про що коханий давно мріє, навіть коли ви від цього не в захваті. А якщо хлопець каже «у мене все є», то ми підкажемо, чого йому не вистачає і чому він зрадіє.

Подарунок для брутального чоловіка

Той, хто каже, що хлопцю легко підібрати презент, ніколи не був дівчиною серйозного мена, якому зовсім не важливі ці всі стрічки та коробочки. Ми плідно попрацювали та зібрали в список те, що не залишить байдужим жодного брутала. Перевіримо?

  • Лялька-шарж по фотографії. На перший погляд, це просто статуетка. Але це предмет, виготовлений на замовлення по конкретному зображенні. Крім майже 100% схожості обличчя ляльки з оригіналом, чоловік оцінить і ваші старання.
  • «Чорна перлина» – ви зрозуміли про що ми? Так, це корабель капітана Джека Горобця, який власноруч може зібрати хлопець. Такий предмет має бути у кожного фаната «Піратів Карибського моря».
  • Автоскребок для скла з підігрівом. Подарунок для чоловіка, націлений на його машину, автоматично переходить в категорію вдалих – ну так він вже любить, коли і їй роблять приємне. Нагрівається прилад за 10-20 секунд і з легкістю прибирає сніг і лід зі скла. Просто знахідка!
  • Квадрокоптер – доросла іграшка для дорослого чоловіка. Ще з дитинства вони люблять машинки з пультом дистанційного керування, а тут машина підіймається в небо, ще й відео знімає! Він буде в захваті!
  • Тримач для телефону в автомобіль – незамінна річ для кожного власника залізного коня. Навігація, телефонні розмови, селфі та відео – тримач піклуватиметься про безпеку гаджета й не буде відривати водія від дороги.

Якщо з презентом ви вже визначилися, то й над оформленням подумайте. Не варто загортати в чорно-сірі «чоловічі» кольори. Це виглядає надто траурно. Підготуйте для цього дерев’яний бокс і лом – це більше заінтригує отримувача.

А може слід обрати емоції?

Досить вдалий варіант – подарунок-враження, який не загубиться, а залишиться в пам’яті на все життя.

Наприклад, для любителів чотириколісного транспорту стане цікавим відвідати урок екстремального водіння – стосунки з дорогою перейдуть на вищий рівень і хлопець стане набагато впевненішим водієм. Катання на квадроциклі принесе свої емоції: весь в бруді, зате щасливий – а що йому потрібно?

На сайті Бодо пропонують оренду всюди прохідних машини та розваг з ними. Переходьте та перегляньте всі варіанти https://www.bodo.ua/drayv/kvadrotsikl/

Ви можете посприяти відпочинку своєму завжди зайнятому мужчині й відвідати з ним SPA-салон – чоловікам теж подобаються подібні процедури, але вони це вміло приховують.

Подарунки – це звісно добре. Але єдине, що хоче ваш чоловік – це крапельку любові й море поцілунків. А тут вам уже ніякі поради не потрібні, ви й так знаєте, що треба робити

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024