Судитимуть корчанина, який пожартував, що вбив людину

13 Квітня 2021, 13:08
667

За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 29-річного жителя Рівненського району (територія колишнього Корецького району).

Йому інкримінують свідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, повідомляють у пресслужбі прокуратури Рівненської області. 

В ході досудового розслідування встановлено, що на початку березня 2021 року зловмисник повідомив на спецлінію «102» про те, що він вбив свого знайомого. Однак, після виїзду на місце події слідчо-оперативної групи, ця інформація, як і подія, не підтвердилася. Працівникам поліції чоловік пояснив, що для того, щоб розважитися взяв мобільний телефон свого брата, зателефонував на лінію «102» та повідомив про вбивство.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі відділення поліції №7 (м. Корець) Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до двох років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:  Три громади у Рівненському районі матимуть поліцейських офіцерів

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39