Сюрприз коханій дівчині: як Купідону влучити в серце ще раз

24 Січня 2022, 16:07
Сюрприз коханій дівчині: як Купідону влучити в серце ще раз 765
Сюрприз коханій дівчині: як Купідону влучити в серце ще раз

В Україні День Святого Валентина уже святкують майже 20 років. За цей час свято знайшло своїх прихильників, а також тих, хто його повністю чи частково заперечує.

Проте кожного хлопця щороку хвилює одне й те ж саме питання: чим здивувати кохану дівчину та який подарунок їй обрати?

Сьогодні ми розглянемо з вами варіанти від класичного (вечеря при свічках) із родзинкою до тих, про які вона навіть мріяти не могла. Що ж, навчимо вас здійснювати мрії коханої!

Що підкорить серце дівчини в День закоханих?

Ніщо так не приходить до душі слабкої половини людства, як оригінальні сюрпризи та романтичні подвиги її чоловіка. Шкода, що не кожен здатний проявити фантазію й по-справжньому здивувати другу половинку.

Але це не означає, що прекрасна леді має лишитися без приємних емоцій. Тому спеціально для таких чоловіків ми робимо підбірку цікавих ідей:

  • Якщо у вас є автомобіль. Розпочати так свій ранок не відмовилася б жодна дівчинка. Купіть квіти, прикрасьте капот авто сердечками, заваріть в термос чаю й приїдьте вранці до коханої. Попросіть її спуститися до вас і підніміть їй настрій подарунками. Це зробить її щасливою на весь день!

  • Подаруйте емоції — вони здатні залишити приємні спогади в душі дівчини й викликати з вами приємні асоціації. Тут у вас безліч варіантів: політ на літаку чи повітряній кулі, романтична подорож в інше місто чи фотосесія, художній майстер-клас чи дегустація вина і сиру — це лише декілька ідей, які ми підглянули тут https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/devushke/

  • Забронюйте готельний номер на вихідні. Цей варіант підходить не лише для тих, у кого настав романтичний період близькості в стосунках, але й для пар, які вже довгі роки у шлюбі. Це дозволить вам обом насолоджуватися кожним моментом, який ви проводите разом.

  • Похід в SPA-салон. Кожна жінка мріє про момент тотального розслаблення. І якщо ви створите для неї такі умови, то назавжди завоюєте її велике серце. Можна придбати їй сертифікат на процедури, які навіюють атмосферу моря (наприклад, балійське SPA). А якщо етап ваших стосунків дозволяє робити подібний відпочинок спільним — тоді бронюйте сеанс масажу при свічках на двох.

  • Романтична вечеря для двох. Не хочете, аби кохана провела пів дня на кухні, готувавши для вас романтичну вечерю? Зробіть це за неї! Тільки-от готувати не обов’язково — краще організуйте її на даху багатоповерхівки або в гарному ресторані. Свічки, музика, вино — це все наштовхує на зізнання у коханні.

Постарайтеся не бути банальним і організуйте їй такий сюрприз, на який не наважувалися ніколи раніше.

Які традиції святкування Дня закоханих у різних країнах?

Батьківщиною свята вважають Італію. Там його ще називають “солодким” днем — заведено пригощати людей цукерками, печивом та смачними десертами.

Французи подумали, що солодощів мало й взяли собі за традицію дарувати білизну, ювелірні прикраси, лотерейні білети та подорожі.

Англійці — ті, хто схиблений на ведмедиках. Вони їх дарують всім: батькам, дідусю чи бабусі, навіть домашнім тваринам!

Ознакою, яка відокремлює Данію від інших країн 14 лютого є те, що чоловіки дарують коханим не червоні троянди, а білі. А якщо в той час вже є проліски — ще краще! Вони символізують ніжні почуття.

Обирайте найкращий презент коханій та робіть її свято незабутнім!

 

Головне фото Depositphotos

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024