Вчителі Великомежиріцької громади отримали хромбуки

23 Січня 2023, 15:52
Вчителі Великомежиріцької громади отримали хромбуки 1254
Вчителі Великомежиріцької громади отримали хромбуки

Педагоги закладів загальної середньої освіти Великомежиріцької сільської ради отримали 16 хромбуків для організації інтерактивних занять і дистанційного навчання.

Про це кореспондентці Район.Корець повідомили у Відділі соціально-культурної сфери.

Зазначають, що це стало можливим завдяки проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який започаткували Міністерство освіти спільно з компанією Google та за підтримки ЮНЕСКО. Персональна техніка розподілена між вчителями пропорційно до потреби та з урахуванням критеріїв розподілу, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.

Хромбуки освітянам уже вручили. 23 січня педпрацівники, які отримали пристрої, зареєструвалися на спеціальне безоплатне навчання, організоване МОН за підтримки Google Україна з можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу в межах програми «Google Digital Tools for Education / Цифрові інструменти Google для освіти», яке здійснюється протягом 2022/2023 навчального року та в рамках якого викладається окремий модуль, присвячений використанню Chrome OS в освітньому процесі. За результатами проходження вказаного навчання передбачається отримання сертифікатів про підвищення кваліфікації.

Техніка підсилить роботу освітян та сприятиме забезпеченню безперервності освітнього процесу.

Читайте також: У Великих Межирічах стартує навчання водіїв автотранспорту

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024