Об'їжджала вибоїну та зіткнулася з відбійником: водійка за скоєну автопригоду на Кореччині сплатить штраф

25 Січня 2023, 13:35
Суд 1382
Суд

У Корецькому районному суді визнали винною водійку, яка намагалася об`їхати автомобілем вибоїну, не впоралася з керуванням на слизькому дорожньому покритті та зіткнулася з відбійником.

Про це кореспондентці Район.Корець стало відомо з постанови Корецького районного суду, оприлюдненої 23 січня.

Відомо, що 31 грудня минулого року о 9:20 на А/Д М-06 «Київ-Чоп» 266 км + 121 м водійка, керуючи автомобілем Fiat Doblo не була уважною, не стежила за дорожньою обстановкою, не відреагувала на її зміну, не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралась з керуванням та скоїла наїзд на перешкоду, а саме дорожнє огородження (відбійник), що призвело до механічних ушкоджень транспортного засобу та відбійника протяжністю 16 метрів. Таким чином, вона порушила вимоги п.п. 2.3б. ПДРУкраїни.

На судовому засіданні вину у вчиненні адмінстративного правопорушення визнала повністю. Вказала, що ДТП допустила внаслідок того, що намагалася об`їхати автомобілем вибоїну на дорозі, не впоралася з керуванням на слизькому дорожньому покритті та зіткнулася з відбійником.

Оцінюючи обставини справи та враховуючи особу правопорушника, суд застосував адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Суддя постановив визнати водійку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу та накласти на неї стягнення у виді штрафу в розмірі 850 гривень. Також вона заплатить в дохід держави 536 гривень судового збору.

Читайте також: Жительки Іванівки та Березівки готували військовим домашні страви

 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024