У Корецькому інклюзивно-ресурсному центрі надають корекційно-розвиткові послуги дітям

31 Січня 2023, 11:44
Корецький ІРЦ 625
Корецький ІРЦ

Фахівці Корецького інклюзивно-ресурсного центру надають безплатні корекційно-розвиткові послуги, особливо діткам з особливими освітніми потребами від двох до шести років, які цього потребують.

Про це повідомляють у закладі.

Заняття проводяться лише очно. Активно працюють вчителі-логопеди Наталія Ворощук та Катерина Холодницька,  допомагаючи «знайти» загублені звуки, промовляти правильно слова, складати розповіді. Практичні психологи Аліна Тарарова та Юлія Копель допомагають діткам поліпшити пам'ять, сконцентрувати увагу, справитися із тривожністю та емоціями. Вчитель-дефектолог Галина Жук допомагає опановувати знаннями про навколишній світ, розуміти причинно-наслідкові зв'язки, розрізняти різні поняття, явища. Вчитель-реабілітолог Іванна Леунова навчає орієнтуватися у просторі, володіти своїм тілом, розвивати дрібну та загальну моторику.

Надають консультативну допомогу батькам дітей з особливими освітніми потребами, працюємо із батьками внутрішньопереміщених осіб, діти яких пережили тривогу, стрес, потрясіння.

У Корецькому ІРЦ наявна хороша матеріальна база, велика кількість дидактичного матеріалу, корекційного та комп'ютерного  обладнання. У приміщенні нашої установи тепло і затишно. 

«Ми дбаємо про безпеку наших вихованців та їх супроводжуючих. У підвальному приміщенні ІРЦ облаштоване надійне укриття», – зазначають.

КЗ «Корецький інклюзивно-ресурсний центр» знаходиться за адресою: місто Корець, вул. Київська, буд. 71.

Читайте також: Через заборгованість та невиплату заробітної плати: у Корецькій водолікарні розпочато службове розслідування

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024