У Сторожеві попрощалися із загиблими військовими-побратимами

12 Лютого 2023, 19:13
У Сторожеві попрощалися із загиблими військовими-побратимами 1627
У Сторожеві попрощалися із загиблими військовими-побратимами

У селі Сторожів 12 лютого в останню дорогу провели двох Героїв, військових-побратимів Володимира Вікторовича Пашковського та Андрія Вікторовича П’ятенка. На колінах, під прапорами, вистеляючи дорогу квітами, проводжали загиблих військовослужбовців.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці газети «Вісник Кореччини».

Чин відспівування полеглих героїв у Свято-Михайлівському храмі села Сторожів звершив настоятель отець Роман Наумчук та протоієрей Володимир Зіньков у співслужінні духовенства.

Андрій П’ятенко народився 5 грудня 1982 року у Сторожеві, де закінчив місцеву загальноосвітню школу. У 2021 році здобув освіту муляра 4-го розряду. Був одруженим, мав чотирьох діток, яких любив понад усе на світі. У лиху для країни годину не сховався від випробувань, а став до лав захисників її незалежності. З перших тижнів повномасштабного російського вторгнення боронив рідну землю та давав відсіч ворогу.

Володимир Пашковський народився 7 липня 1979 року на Житомирщині, в селі Перевіз, у сім’ї майстра лісу. З підліткового віку захоплювався фото та роботою по дереву. Здобув освіту у Березнівському лісотехнічному фаховому коледжі. 18-річним пішов до лав армії, служив на острові Зміїний. У 2001 році обіймав посаду майстра лісу у Житомирському лісгоспі. У 2003 році одружився. Разом з дружиною народили та виростили двох доньок. З першого дня повномасштабного вторгнення боронив українську землю. Зі своїми побратимами військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту Володимир захищав позиції у Донецькій області.

В один день, 5 лютого 2023 року, в районі населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області загинули два товариші, які йшли пліч-о-пліч і захищали рідну землю з початку повномасштабної війни.

Похвали воїнів на місцевому кладовищі.

Читайте також: Графік відключення світла на Кореччині на 13 лютого

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39