Десятирічна дівчинка з Новин стала амбасадоркою книжкового видавництва

21 Лютого 2023, 10:00
Десятирічна дівчинка з Новин стала амбасадоркою книжкового видавництва 1071
Десятирічна дівчинка з Новин стала амбасадоркою книжкового видавництва

Даринка Ясинчук з села Новини Корецької громади стала амбасадоркою книжкового видавництва. У десять років дівчинка має власний блог, у якому розповідає про прочитані книги.

Про це кореспондентці Район.Корець повідомила сестра дівчинки Марія Вереітіна.

У 2021 році Даринка надихнулася прикладом старшої сестрички Марійки та полюбила читання. Відтоді прочитала понад сотню книг. Улітку 2022 року в Інстаграм та Фейсбук зареєструвала власний книжковий блог, де у відеоформаті розповідає про прочитані книги.

Пані Марія розповідає, що користувачі соцмереж реагують позитивно – активно підписуються. Десятки рекламодавців теж звернули увагу на блог. Тож виручені від рекомендацій кошти Даринка спрямовує на благодійність – допомогу ЗСУ та постраждалим від війни дітям, має можливість самостійно сплачувати частину занять з репетиторами та звісно ж купувати нові книги.

Додає, що вдалося навіть провести бартер (обмін) і за рекламу отримати меблі до дитячої кімнати для племінника Даринки – маленького Славіка.

На блог дівчинки увагу звернули видавництва. Одне з них відправило колекційну книгу про мистецтво. Ним цікавиться Даринка. А видавництво АССА запропонувало їй стати амбасадоркою. Тепер підписники Даринки зможуть дізнатись про більше книг від цього видавництва.

Читайте також: Учні Великомежиріцького ліцею відвідали поранених бійців у військовому госпіталі

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024