Заклади освіти Великомежиріцької громади починають працювати у новій системі EvaluEd

22 Березня 2023, 10:15
Заклади освіти Великомежиріцької громади починають працювати у новій системі EvaluEd 1878
Заклади освіти Великомежиріцької громади починають працювати у новій системі EvaluEd

У опорному закладі «Великомежиріцький ліцей» 21 березня відбулася зустріч керівництва закладів загальної середньої освіти Великомежиріцької громади із заступницею начальника Управління ДСЯО в Рівненській області Галиною Тригубець. Під час заходу пані Галина розповіла присутнім про важливість, актуальність та особливості використання інформаційно-аналітичної системи EvaluEd для проведення процедури самооцінювання освітніх та управлінських процесів закладу освіти.

Про це кореспондентам Район.Корець повідомили у відділі соціально-культурної сфери Великомежиріцької сільської ради.

Отож до проведення самооцінювання за напрямом «Управлінські процеси» за допомогою інформаційно-аналітичної системи EvaluEd долучилися вісім закладів загальної середньої освіти Великомежиріцької громади. З керівниками та заступниками цих закладів, а також представниками відділу соціально-культурної сфери Великомежиріцької сільської ради під час зустрічі обговорили покрокову роботу в системі.

«Інформаційно-аналітична система EvaluEd  дає можливість легко і швидко обробити великі масиви інформації, систематизувати, узагальнити та візуалізувати результати. Використання EvaluEd забезпечить  відкритість і прозорість при проведенні самооціювання якості освітньої діяльності», – зазначила Галина Євгенівна. 

 

 

За її словами, у Рівненській області з лютого розпочали роботу та відчули переваги використання ІАС  EvaluEd уже понад 70 закладів освіти. 

До слова, інформаційно-аналітична система EvaluEd розроблена Державною службою якості освіти України за сприяння Чеської агенції розвитку та Чеської шкільної інспекції.

Читайте також: У Головниці дошкільнята вперше відвідали бібліотеку

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024