У Корці судили водія, через вину якого пошкоджене авто та електроопора

05 Квітня 2023, 10:02
У Корці судили водія, через вину якого пошкоджене авто та електроопора 490
У Корці судили водія, через вину якого пошкоджене авто та електроопора

У місті Корець водій автомобіля не надав переваги в русі, внаслідок чого інший автомобіль здійснив наїзд на електроопору.

Про це Район.Корець стало відомо з постанови суду, оприлюдненої 3 квітня.

Йдеться, що 1 лютого о 19:15 у місті Корець на вулиці Незалежності, 47, чоловік, керуючи автомобілем Suzuki, не надав перевагу в русі, внаслідок чого автомобіль марки Ford здійснив наїзд на електроопору і пошкодив автомобіль.

Порушник під час розгляду адміністративної справи, свою вину в скоєнні правопорушення визнав повністю та не заперечує обставин викладених у протоколі про адміністративне правопорушення.

Дані обставини підтверджуються протоколом серії ААД № 344742 про адміністративне правопорушення, письмовими поясненнями правопорушника, схемою місця ДТП.

Таким чином встановили, що чоловік порушив правила дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, тому його дії суд кваліфікує за ст. 124 КпАП України.

Чоловіка визнали винним та застосували до нього штраф у розмірі 850 гривень. Також він сплатить на користь держави судовий збір у розмірі 536 гривень.

Читайте також: На Кореччині засудили жінку за домашнє насильство над чоловіком

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024