Жителька Кореччини отримала штраф через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням

02 Травня 2023, 14:59
Жителька Кореччини отримала штраф через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням 1280
Жителька Кореччини отримала штраф через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням

Корецький райсуд призначив штраф жінці, неповнолітній син якої потрапив у лікарню з алкогольним отруєнням. Суд визнав матір винною у неналежному виконанні батьківських обов'язків.

Про це Район.Корець стало відомо з постанови Корецького районного суду, оприлюдненої 1 травня.

Це сталося 27 лютого. О 00:13 матір неповнолітнього, 2008 року народження, ухилялася від передбачених законом умов виховання, як наслідок неповнолітнього доставили до Корецької ЦРЛ з діагнозом - гостре алкогольне отруєння.

У судовому засіданні вину жінка визнала повністю та пообіцяла надалі належним чином виконувати свої батьківські обов`язки. Вказала, що не справляється з сином і він її не слухає.

Також встановили, що вона повторно протягом року ухилилася від виконання передбачених законодавством обов`язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей, чим скоїла правопорушення передбачене ч. 2 ст. 184 КУпАП.

Її визнали винною та застосували до неї адміністративне стягнення - штраф у розмірі 1,7 тисячі гривень. На користь держави жінка сплатить судовий збір у розмірі 536 гривень.

Читайте також: У Корецькій громаді пропонують роботу приймальника молочної продукції

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024