Чоловік з Кореччини відпрацює двісті годин громадських робіт за тривале знущання над колишньою дружиною

03 Травня 2023, 12:29
Чоловік з Кореччини відпрацює двісті годин громадських робіт за тривале знущання над колишньою дружиною 658
Чоловік з Кореччини відпрацює двісті годин громадських робіт за тривале знущання над колишньою дружиною

Фігурант справи тривалий час ображав свою дружину. Тож йому присудили 200 годин громадських робіт.  

Про це Район.Корець стало відомо з вироку Корецького районного суду, оприлюдненого 1 травня.

Упродовж тривалого часу чоловік умисно вчиняв психологічне насильство щодо своєї колишньої дружини, з якою він проживає та перебуває у сімейних та близьких відносинах. Це призводить до психологічних страждань, емоційної залежності та погіршення якості життя потерпілої.

Зокрема, 14 серпня минулого року приблизно о 20:00, він вчинив психологічне насильство щодо своєї дружини. Чоловік ображав її нецензурною лайкою та погрозами фізичною розправою, що принижувало її честь і гідність.За цим фактом його притягували до адміністративної відповідальності.

Крім того, 19 вересня минулоріч о 17:20 повторно вчинив психологічне насильство щодо своєї колишньої дружини. За що був притягнутий до адміністративної відповідальності.

Продовжуючи свої злочинні дії, 24 січня приблизно о 17:00 дебошир знову вчинив дії психологічного характеру відносно колишньої дружини, внаслідок чого була завдана шкода психічному здоров`ю потерпілої.

Обвинувачений у судовому засіданні вину у скоєному визнав повністю та не заперечив обставин вчинення ним кримінального правопорушення. Просив суд його суворо не карати, у вчиненому розкаявся.

Чоловіка визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначили йому покарання – 200 годин громадських робіт.

Читайте також: Жителька Кореччини отримала штраф через госпіталізацію сина з алкогольним отруєнням

Коментар
28/03/2024 Середа
27.03.2024
20:39