Відомо, коли у Корці обиратимуть нового керівника міської лікарні

30 Червня 2023, 19:38
Відомо, коли у Корці обиратимуть нового керівника міської лікарні 941
Відомо, коли у Корці обиратимуть нового керівника міської лікарні

У приміщенні Корецької міської ради 30 червня відбулося друге засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради. У засіданні взяли участь 9 членів комісії з 10, повідомляють на фейсбук-сторінці міськради.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094, Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я та укладення контракту з керівником комунального закладу охорони здоров’я Корецької міської ради, затвердженого рішенням Корецької міської ради від 21.05.2021 № 814 (далі – Порядок проведення конкурсу) та оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради, документи для участі у якому приймалися конкурсною комісією з 15 по 28 червня та реєструвалися як вхідна кореспонденція Корецької міської ради.

За повідомленням голови конкурсної комісії, для участі у конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради 28 червня особисто подано документи двома претендентами: Володимиром Ананійовичем Сухим та Ігорем Федоровичем Хоменчуком.

За результатами розгляду пакетів документів, комісія вирішила допустити до участі лише одного претендента у конкурсі – Ігоря Федоровича Хоменчука, інший претендент – Володимир Ананійович Сухий, подав неповний пакет документів для участі у цьому конкурсі.

Також комісія визначила дату проведення конкурсу: 5 липня 2023 року об 11:00,  та місце проведення конкурсу за адресою: площа Київська, 5,  м. Корець, Рівненська обл., 34700.

Читайте також: У Головниці відбувся семінар культпрацівників громади

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024