П’ять онуків і вісім правнуків: уродженка Світанку відзначила 90-річний ювілей

18 Липня 2023, 14:37
П’ять онуків і вісім правнуків: уродженка Світанку відзначила 90-річний ювілей 512
П’ять онуків і вісім правнуків: уродженка Світанку відзначила 90-річний ювілей

Двоє дітей, п’ять онуків і вісім правнуків. Із таким неймовірним багатством 16 липня зустріла свій 90-літній ювілей жителька села Синів сусідньої громади Ангеліна Семенівна Пилипчук.

Про це повідомив Гощанський селищний голова Микола Панчук.

Народилася Ангеліна Семенівна в селі Світанок колишнього Корецького району в багатодітній сім’ї. Після одруження оселилася з чоловіком Василем у Синьові. Тут збудували власний дім, дарували життя доньці Ганні й синові Юрію.

За плечами ювілярки понад 40 років важкої праці в місцевому колгоспі - трудилася в ланці, на фермі. Попри нелегке життя, важкі повоєнні роки відбудови, дала хорошу освіту дітям.

Донька Ганна Василівна живе неподалік, працює вчителькою української мови й літератури у Синівському ліцеї. Син Юрій Васильович повернувся на малу Батьківщину пані Ангеліни, де працює завгоспом у гімназії села Світанок.

У свої 90 років Ангеліна Семенівна самостійно дає собі раду, по господарству допомагають діти й онуки.

Днями всі вони зібралися за щедрим родинним столом, аби привітати ювілярку і подякувати за доброту материнського серця.

«Ангеліна Семенівна пройшла через радості та випробування, була свідком історичних подій і змін у нашій державі. Її розповіді про минуле є цінним даром для нас і наступних поколінь. Її стійкість та непохитність заслуговують на визнання, а мудрість і досвід є прикладом для нас усіх», – написав Микола Панчук у соцмережі.

Читайте також: Загинув ще у січні: Кореччина втратила захисника Ярослава Грилюка

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024