Жителів Корецької громади просять оплатити борги за вивіз сміття та водопостачання

02 Серпня 2023, 14:28
Жителів Корецької громади просять оплатити борги за вивіз сміття та водопостачання 339
Жителів Корецької громади просять оплатити борги за вивіз сміття та водопостачання

Корецька міська рада звертається до усіх жителів громади з проханням сплатити за послуги з водопостачання та вивезення побутових відходів комунальному підприємству «Корецьжитловодоканал».

Про це йдеться на фейсбук-сторінці міськради.

Станом на сьогодні заборгованість населення за надані КП «Корецьжитловодоканал» послуги з водопостачання та водовідведення складає 145,3 тисячі гривень, за послуги з вивезення твердих побутових відходів – 141,3 тисячі гривень.

«Ми всі живемо у непростий час. Війна змінила погляди на життя, речі та світ навколо. Та попри це, у Корецькій міській громаді продовжують вчасно і якісно надаватися комунальні послуги. У оселях є світло, газ, надаються послуги водопостачання та водовідведення, вчасно вивозиться сміття. То ж просимо всіх жителів громади, за можливості, вчасно оплачувати надані послуги. Адже це, запорука безперебійної роботи житлово-комунальної галузі й надалі. Ваша оплата рахунків дозволить оперативно вирішувати нагальні потреби, реагувати на аварійні ситуації, та виплачувати заробітну плату працівникам», – йдеться у дописі.

Читайте також: Вакансії: яку роботу пропонують на Кореччині

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024