У Великомежиріцькому ліцеї відкрили клас безпеки

29 Листопада 2023, 13:59
У Великомежиріцькому ліцеї відкрили клас безпеки 1335
У Великомежиріцькому ліцеї відкрили клас безпеки

У опорному закладі «Великомежиріцький ліцей» відкрили клас безпеки. Подія відбулася 29 листопада.

Про це повідомляє кореспондентка Район.Корець.  

Безпековий простір облаштували в школі з метою навчання школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги.

Відповідно до вимог клас розділений на декілька спеціальних зон (пожежна та мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху, домедична допомога) та обладнаний необхідним інвентарем, наочними матеріалами, одягом рятувальників та спорядженням, інтерактивними цікавинками. 

На заході були присутні фахівці навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області, начальник сектору ОППЗ Рівненського РУ ГУ ДСНС України у Рівненській області Олександр Боксанчук, перший заступник голови Великомежиріцької сільської ради Олег Рогашевський, начальниця відділу соціально-культурної сфери сільської ради Марія Михальська, адміністрація ліцею, педагоги та учні.

На відкритті школярі разом з педагогами провели урок безпеки, під час якого кожен продемонстрував свої знання з протипожежної безпеки, домедичної допомоги, безпеки у побуті та на вулиці. 

«В умовах дії воєнного стану важливо, щоб у дітей формувалися навички безпечної поведінки, адже це – запорука їхнього здоров’я і життя», – додають фахівці навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Рівненської області.

Опісля для гостей провели екскурсію у приміщенні закладу. Учасники заходу побували в історико-етнічному музеї «Берегиня», у книгозбірні закладу, оглянули класні та методичні кімнати, медичний кабінет та найпростіше укриття.

Читайте також: Судили п’яного водія, який влетів у електроопору у Черниці

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024