Майже тридцять підприємці Корецької громади отримали від держави гранти для створення і розвитку бізнесу

05 Січня 2024, 10:46
Майже тридцять підприємці Корецької громади отримали від держави гранти для створення і розвитку бізнесу 1277
Майже тридцять підприємці Корецької громади отримали від держави гранти для створення і розвитку бізнесу

За підсумками реалізації державної грантової програми «єРобота: Своя справа» у 2023 році 28 підприємців Корецької громади отримали грантове фінансування від держави на загальну суму 6,4 мільйона гривень, а це – близько 50 новостворених робочих місць. 

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міськради.

Підприємці реалізовуватимуть свої бізнес-проєкти у сферах: роздрібної торгівлі, громадського харчування, виробництва харчових продуктів, діяльності автотранспорту, ветеринарної діяльності, аптечної справи, переробної промисловості, ремонту виробів і предметів особистого вжитку, обробки металевих виробів.

Участь у програмі може взяти громадянин України, який уже має бізнес та хоче його розширити або започатковує власну справу. Отримати можна до 250 тисяч гривень. Натомість потрібно працевлаштувати від однієї до двох осіб залежно від суми гранту. 

Нагадують, що в рамках проєкту «єРобота» через портал «Дія» доступні п’ять програм («Грант на власну справу», «Грант на сад», «Грант на теплицю», «Грант на переробне підприємство», «Грант для ветеранів та членів їх сімей»).

Детальніше можна дізнатися тут.

Читайте також: У Корці жінка отримала попередження за невиконання обов’язків щодо виховання неповнолітніх дітей

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024