Поблизу Корця створили «живий ланцюг єдності»

22 Січня 2024, 17:12
Поблизу Корця створили «живий ланцюг єдності» 588
Поблизу Корця створили «живий ланцюг єдності»

За доброю традицією 22 січня вкотре відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України. На кордоні Рівненської та Житомирської областей пройшов захід «Соборна, вільна, неподільна моя Україна». 

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Корецького центру культурних послуг. 

На захід зібралося керівництво Рівненської та Житомирської областей, Рівненського та Звягельського районів, Корецької та  Піщівської територіальних громад, представники громадських організацій, творчі колективи.

Дві делегації обмінялись короваями на знак єдності між областями, а потім керівництво Рівненського і Звягельського районів та всі учасники заходу, взявшись за руки, створили «живий  ланцюг» та розгорнули прапор України, цим  символічно поєднавши Схід і Захід  України, а також і нашу віру у перемогу, силу нашого духу, який ніколи не скориться ворогам.  

Народний аматорський чоловічий гурт «Ясени» КЗ «Корецький центр культурних послуг»,  жіночий ансамбль села Косинів Звягельського району Піщівської громади, солістка Корецького міського будинку культури Лариси Мацько прикрасили захід тематичними музичними номерами. 

Читайте також: У Великих Межирічах встановили автобусні зупинки

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024