Жадківський «Ураган» переможець першої ліги відкритого чемпіонату Звягельського району з футзалу

25 Березня 2024, 09:21
Жадківський «УРАГАН» переможець першої ліги відкритого чемпіонату Звягельського району з футзалу 247
Жадківський «УРАГАН» переможець першої ліги відкритого чемпіонату Звягельського району з футзалу

24 березня підійшов до завершення чемпіонат Звягельського району з футзалу, який розпочався ще 2 грудня 2023 року. Участь у чемпіонаті взяла команда Корецької громади «Ураган» (село Жадківка).

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці міської ради.

Участь в чемпіонаті взяла 21 команда. Чемпіонат проходив у два етапи. У першому (відбірковому) етапі команди були розподілені на три групи по сім команд. Після проведення матчів в одне коло відбулося формування команд по лігах: команди, які посіли І-ІІ місця потрапили до Прем’єр-ліги, ІІІ-IV місця – перша ліга, V-VI – друга ліга, команди, які зайняли VIІ місце завершили виступи в чемпіонаті. За результатами першого етапу команда «Ураган» посіла ІІІ місце, з набраними 10 очками, та потрапила до першої ліги.

Другий етап чемпіонату також проходив в одне коло, проте очки, набрані в першому етапі зберігалися. У другому етапі команда з Жадківки провела п’ять матчів, чотири з яких виграла, а один програла, що дозволило команді завоювати перше місце. Варто зауважити, що боротьба у першій лізі була досить напруженою та ще в останньому турі на перемогу в чемпіонаті претендувало чотири команди.

За підсумками чемпіонату нагороджені були не лише команди призери, а також відзначили гравців в індивідуальних номінаціях: «Кращий воротар», «Кращий бомбардир» та «Кращий гравець кожної з ліг». «Кращим воротарем» першої ліги визначили Руслана Ковальчука, гравця команди «Ураган».

Відзначають, що переможцями чемпіонату у всіх трьох лігах стали команди, які грали в одній групі у першому (відбірковому) етапі.

Переможці та призери чемпіонату:

Прем'єр-ліга:

  • І місце – ФК «Случ» (місто Звягель);
  • ІІ місце – ФК «Смолка» (місто Звягель);
  • ІІІ місце – «Полісся» (село Сусли);

перша ліга:

  • І місце – «Ураган» (село Жадківка);
  • ІІ місце – Смолка-2» (місто Звягель);
  • ІІІ місце – «Калина» (село Повчино);

друга ліга:

  • І місце – «Багаті Села» (село Романівка);
  • ІІ місце – «Граніт» (село Токарів);
  • ІІІ місце – «Фенікс» (село Калинівка).

Читайте також: На Рівненщину прибув евакуаційний потяг з Донеччини

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024