До кінця року в Устянську школу придбають новий шкільний автобус

12 Жовтня 2018, 14:58
До кінця року в Устянську школу придбають новий шкільний автобус 3598
До кінця року в Устянську школу придбають новий шкільний автобус

Цьогоріч на Рівненщині за обласною програмою вже закуплено 22 шкільних автобуси щодо забезпечення освітніх закладів

Разом з тим, до кінця року заплановано придбати ще  6, а саме: два у Будеразький та Ступнівський заклади на Здолбунівщині, по одному в Устянську школу на Кореччині, у село Цепцевичі Сарненського району, у Деражненську ОТГ, у Михалківську школу, що на Острожчині. Про це інформує прес-служба Рівненської ОДА.

Варто зазначити, що тільки з обласного бюджету на придбання транспортних засобів було виділено понад 28 мільйонів, а це 70% вартості, решту 30% − додали на місцях.

«Шкільними автобусами будуть забезпечені ті громади, які підтримують реформи. Тобто ті, хто провів оптимізацію закладів освіти, або планують її здійснити найближчим часом. Окрім того, шкільні автобуси отримають громади, в яких свого часу такий транспорт був вилучений для потреб АТО», – зазначив очільник освіти області Григорій Таргонський.

Коментарі
22 Жовтня 2018, 12:33
Мені хтось може пояснити, з яких пір якщо дитина краде винний вчитель в якого вона крала.І коли зробили зауваження батькам то замість того щоб виховувати дитину пишуть скарги в Держадміністрацій.????Люди вчить дітей не їхні права а і обов'язки вони повинні знати
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024