До корецьких дошкільнят завітали рятувальники

13 Жовтня 2018, 11:37
1512

Рятувальники Кореччини в рамках проведення «Тижня знань із безпеки життєдіяльності» на спецавтомобілі завітати до малюків Новокорецького комунальноного закладу дошкільної освіти (дитячого садка) «Віночок», що розташований у Корці.

Метою цього важливого просвітницького заходу стала профілактика загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій, а також навчання правил безпечної поведінки в нинішніх умовах.  Про це інформують у Корецькому РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.


 

В ході заходу дітям пояснили правила безпечного поводження з вогнем, електроприладами. Для кращого розуміння матеріалу рятувальники влаштували практичний показ бойового одягу та спорядження, апарату для захисту органів зору та дихання, наявні пожежні драбини, роботу пневмоподушки, практично дали спробувати дітям порозмовляти у електромегафон. Дитячій радості  та позитивним емоціям від побаченого не було меж.


 

По закінченню заходу начальником частини було проведено пожежно-технічний мінімум з вихователями та персоналом дитячого садочка, який було підтверджено практичними навиками користування порошковим та вуглекислотним вогнегасниками.


 

Коментарі
13 Жовтня 2018, 22:57
Невже в Корці всі дебіли. Це ж треба показувати в роддомі!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024